M7

Nem tudta elkerülni a szalagkorlátnak ütköző autót - belecsapódott

Az ütközés következtében kiszakadt az egyik jármű motorja, az sztráda aszfaltja üzemanyaggal szennyeződött.

2014.08.03 09:44MTI
Forrás: youtube.com

Teljes szélességében lezárták az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalát a 156-os kilométernél, miután vasárnap reggel a szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi, amibe a mögötte haladó autó belecsapódott; a balesetben hárman megsérültek - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A hét óra előtt történt baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére a rendőrség a bal pályatestet teljes szélességében lezárta, a forgalmat a 160-as kilométerszelvényben a balatonfenyvesi lehajtónál a 7-es útra tereli. Az autópályára a 150-es kilométerszelvényben, a fonyódi felhajtónál lehet visszatérni.

Bázelné Mihályka Szabina, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy az ütközés következtében kiszakadt az egyik jármű motorja, az sztráda aszfaltja üzemanyaggal szennyeződött.

A marcali hivatásos és a balatonboglári önkormányzati tűzoltókat riasztották a mentéshez, akik áramtalanították a járműveket és felitatták a kifolyt olajat és üzemanyagot - közölte a szóvivő, akinek tudomása szerint könnyebb sérülést szenvedtek a balesetben érintettek.

A pályaszakaszt a szétszóródott alkatrészektől a közútkezelő munkatársai tisztítják meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.