Kihunytak a lángok

Megfékezték a III. kerületi paneltüzet

Eloltották a tűzoltók azt a tüzet, amely péntek délután lobbant fel egy III. kerületi tízemeletes panelház szemétledobójában.

2014.08.01 14:35MTI, ma.hu
Forrás: Wikipedia

Kiss Norbert, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta: mivel a Szilke utcai épület füsttel telítődött, kimenekítették a lépcsőházban lakókat, 20-25 embert. Ők a tűzoltási utómunkálatok befejezése és a lépcsőház kiszellőztetése után térhetnek vissza. A tűz keletkezésének az okát vizsgálják.

"Köszönjük a Katasztrófavédelemnek a gyors, szakszerű, precíz munkát!" - írta az egyik lakó kommentben. Végre, egy jó hír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.