Már nem tudták megmenteni a mentők

Tragikus baleset: futballkapu dőlt egy 10 éves kisfiúra Zalegerszegen

A mentők erőfeszítései ellenére a fiú nem sokkal később belehalt súlyos sérülésébe.

2014.07.20 18:56MTI

Meghalt egy tízéves fiú Zalaegerszegen, miután szombat délután ráborult egy fém futballkapu - erősítette meg a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke a Zalai Hírlap online kiadásának vasárnapi információját az MTI-nek.

Nothoff Ingrid a megerősítésen kívül annyit közölt, hogy az esetről a rendőrség hétfőn ad részletesebb tájékoztatást. A lap közlése szerint a baleset szombat délután történt az alsóerdei egykori napközis tábor területén. A fiú a szüleivel volt.

A fémből készült és nem kellően stabil futballkapu egyelőre ismeretlen okból a gyerek fejére dőlt. A mentők erőfeszítései ellenére a fiú nem sokkal később belehalt súlyos sérülésébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.