Hová tart a világ...

Halott újszülöttet találtak az Eger patakban

Járókelők találtak rá délután három óra körül, a hevesi megyeszékhelyen, a Vízimolnár úti lakótömbök mögötti kerékpárút közelében a halott újszülöttre.

2014.02.16 19:11MTI

Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint járókelők délután három óra körül, a hevesi megyeszékhelyen, a Vízimolnár úti lakótömbök mögötti kerékpárút közelében bukkantak rá a halott újszülöttre. A helyszíni szemle tart. A szóvivő nem árulta el, hogy élt-e még a csecsemő, amikor a patakba került.

A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik a bejelentést megelőző időben a környéken bármilyen szokatlan eseményt észleltek, illetve a lakókörnyezetükben az eset kapcsán bármilyen gyanús körülményt tapasztaltak, keressék fel személyesen az Egri Rendőrkapitányságot, vagy tegyenek bejelentést a 107-es vagy a 112-es segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.