Valószínüleg ittas volt

Rátámadt a mentőkre egy fiatalember az Astoriánál

Egy valószínűleg ittas fiatalember rátámadt az őt ellátni készülő mentősökre csütörtök délelőtt a fővárosban, az Astoriánál. Senki nem sérült meg.

2013.12.12 12:45MTI

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője elmondta: egy földön fekvő, hiányos ruházatú férfihoz hívták ki a mentőket az Astoriához. A helyszínre érve a mentők a férfit egy másik, valószínűleg szintén ittas fiatalember társaságában találták, aki szidalmazta és akadályozni próbálta őket.

Ennek ellenére sikerült betenni az autóba a sérültként kezelt férfit, aki azonban, amikor megkezdték volna a vizsgálatát, hirtelen agresszívvá vált és nekitámadt a mentőknek.

A férfi megrongálta a mentőautó felszerelését és egy ablakát is kitörte. Végül a rendőröknek sikerült megfékezniük a férfit - közölte a szóvivő. Az OMSZ közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt feljelentést tesz a rendőrségen - tette hozzá Győrfi Pál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.