Húzza a jobb lábát

Halott csecsemő Tatán - 35 év körüli nőt keres a rendőrség

Halott csecsemőre bukkantak Tatán, a Május 1. úti lakótelepen, két szemetes konténer között. A rendőrség egy 35 év körüli nőt keres, aki húzza a jobb lábát. Körülbelül 170 cm magas, vállig érő világos színű hajú, normál testalkatú.

2013.10.16 13:38Havariapress

Egy csecsemő holttestére bukkantak szerdán reggel, Tatán, a Május 1. úti lakótelepen, két szemetes konténer között. A kislány az igazságügyi orvosszakértő megállapítása szerint 7-10 nappal ezelőtt született. A rendőrség egy 35 év körüli, körülbelül 170 cm magas, vállig érő világos színű hajú, normál testalkatú nőt keres, aki jobb lábát húzza. Az ügyben tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt nyomoz a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.