Nem az első eset

Vádat emeltek az agyonvert férfi ügyében

Két rendőr ellen, halált okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt.

2013.10.01 15:45MTI
Izsáki kényszervallatás - az áldozat temetése

Az ügyészség szerint az első- és a másodrendű vádlott április 8-án 17 óra körül bejelentésre intézkedett a sértettel szemben. Ezt követően a másodrendű vádlott által is használt irodában "mintegy 2 órán át felváltva és együtt is nagy erővel bántalmazták a sértettet azért, hogy a bűncselekményről vallomást tegyen, annak elkövetését ismerje be" - olvasható az ügyészségi közleményben.

Amikor a sértet elájult, hívtak mentőt, ám a kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

Az ügyészség másik két rendőr ellen is vádat emelt, részben az év első hónapjaiban más előállítottak sérelmére elkövetett kényszervallatás miatt, részben azért, mert jelen volt a bántalmazásnál, de nem lépett fel ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.