Láncra verték, sanyargatták...

Hónapokon keresztül kínoztak egy nőt - vádemelés a battonyai gyilkosok ellen

Vádemeléssel zárta a rendőrség a nyomozást azzal a három emberrel szemben, akik egy battonyai házban hónapokig kínoztak egy nőt, míg végül életét vesztette.

2013.08.15 10:54Havariapress

A nyomozás adatai szerint egy 35 és egy 33 éves férfi és egy 33 éves nő hónapokig kínzott egy 25 éves nőt, egy battonyai házban. A nőt lánccal kikötözték, sanyargatták és különös kegyetlenséggel, folyamatos fizikai fájdalmat okoztak neki, míg végül 2010. június 16-án életét vesztette.

A kínzásoknak többször szemtanúja volt egy gyerek is. A családi házban 2011 októberében, a helyszíni szemlék során a nyomozók egy fal alá elásva megtalálták a nő holttestét, továbbá számos kínzóeszközt, fogókat, szúró-vágó eszközöket, izomstimuláló gépet, kötelet foglaltak le.

A Békés megyei rendőrség az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottakkal szemben a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, aljas indokból vagy célból elkövetett személyi szabadság megsértése, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást befejezte, az iratanyagát csütörtökön vádemelési javaslattal megküldte a Békés Megyei Főügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.