129 tövet találtak

"Megpiszkálta" a villanyórát a marihuána-termesztő

Egy 129 töves marihuánaültetvényt találtak a sárvári nyomozók július 23-án, egy ikervári családi házban. A férfi, aki gondozta a növényeket, manipulálta a villanyórát, hogy a szellőző- és csepegtetőrendszer jelentős energiaigényét fedezni tudja.

2013.07.29 14:40Havariapress

A sárvári nyomozók július 23-án tartottak házkutatást egy ikervári családi házban, ahol a pincében 129 tő marihuánára bukkantak. Az ültetvény tulajdonosa áprilistól kezdve nevelte és gondozta a növényeket. A férfi, hogy az infralámpák, csepegtető- és szellőzőberendezések jelentős energiafogyasztását fedezni tudja, manipulálta a villanyórát. 

Az 50 éves embert még július 24-én elfogták és jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklás, valamint áramlopás miatt eljárást indítottak ellene, amit a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.