Ki gondolta volna?

Gyerekei feneke alatt próbálta csempészni a drogot egy kismama

Két kilogramm marihuánát találtak a szegedi határrendészek vasárnap, a röszkei határátkelőhelyen, egy kétgyerekes osztrák nőnél, a gyerekülésben.

2013.07.08 09:35Havariapress

Egy Koszovóból Bécsbe tartó autóbuszt ellenőriztek a szegedi határrendészek vasárnap este, Röszkénél. A csomagok ellenőrzésénél, a kábítószer-kereső kutya egy kétgyerekes osztrák nő gyerekkosaránál jelzett, ezért az határrendészek megkérték a nőt, hogy vegye ki az ülésből csecsemőjét. A rendőrök a gyerekülésben két kilogramm marihuánát találtak. A 21 éves nőt, aki gyerekei apját látogatta meg Koszovóban, a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Az ügyben kábítószer birtoklása miatt indult eljárás. Az egyéves, illetve 3 hónapos gyerekeket gyermekvédelmi otthonban helyezték el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.