Még nem tudni, ki tette és miért

Valaki megmérgezte őket: egy anya négy gyermekével került kórházba

Egy felnőtt és négy gyermek került kórházba mérgezés gyanújával vasárnap Kecskeméten, a rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz, a történteket vizsgálják.

2013.06.23 20:49MTI

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Árvai Edina elmondta: az esetről az Országos Mentőszolgálat diszpécsere tett bejelentést a rendőrségen, miután egy kecskeméti belvárosi házban a mentősök egy felnőttet és 4 gyermeket láttak el az első adatok alapján mérgezés gyanújával.

A kecskeméti rendőrkapitányság bűnügyi osztálya az ügyben súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanújával indított nyomozást ismeretlen tettes ellen - tette hozzá a szóvivő. Jelezte: az eljárás szakértők bevonásával folyik.

Az MTI információi szerint a mentők egy anyát és négy gyermekét szállították kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.