Árvíz

240 készenléti rendőr lepi el a déli megyéket

240 készenléti rendőrt vezényelt az ország déli megyéibe az országos rendőrfőkapitány, hogy részt vegyenek az árvízi védekezésben.

Nézzen képeket az évszázad áradásáról >>> képgaléria

2013.06.11 12:35Havariapress

Az országos rendőrfőkapitány utasítására a Készenléti Rendőrség állományából 240 rendőrt vezényeltek az ország déli megyéibe. A rendőrök az árvízi védekezésben vesznek részt, 12/24 órás szolgálatban. Tolna megyébe 120 rendőr 25 járművel, Bács-Kiskun megyébe 120 rendőr 24 járművel érkezik. A rendőröket Bátaszéken és Szekszárdon, illetve Baján és Dávidon szállásolják el. A Tolna megyébe vezényelt rendőri erők kijelölt egységei kedden már részt vesznek Bátán a kitelepítés előkészítésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.