Tragédia

Megölte feleségét, majd öngyilkos lett egy férfi Csongrádon

A bűncselekmény elkövetése után a gyanúsított a kiskunfélegyházi úton feltehetően öngyilkossági szándékkal egy kamionnak hajtott.

2013.05.23 21:56MTI

Feleségének megölésével gyanúsítanak egy csongrádi férfit, aki csütörtök este a Tisza-parti város közelében közlekedési balesetben életét vesztette - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Szenti Szabolcs elmondta: a bűncselekmény elkövetése után a gyanúsított a kiskunfélegyházi úton feltehetően öngyilkossági szándékkal egy kamionnak hajtott.

A férfi a helyszínen meghalt, a kamion sofőrjét a mentők kórházba vitték - közölte a százados. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást - tudatta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.