Horgász is segített

Két gyereket és két felnőttet kellett kimenteni a Velencei-tóból

A sukorói kikötővel szemben borult fel egy 470-es vitorlás, mert megsérült az orrvitorlája.

2013.05.20 12:42MTI

A Velencei-tavon egy felborult vitorlásból két gyermeket és két férfit mentett ki a vízi járőr egy horgász segítségével vasárnap délután.

Kiss Z. Edward, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint a sukorói kikötővel szemben borult fel egy 470-es vitorlás, mert megsérült az orrvitorlája. A hajón utazó két férfi és két gyermek a vízbe esett.

Mentésükben részt vett egy közelben horgászó férfi, akinek a csónakjába segítették a 3 és a 9 éves gyermeket. A felnőttek a rendőrjárőr segítségével a vitorlást felállították, majd a sukorói evezőspálya melletti félszigetre vontatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.