Egy tartálykocsi tetejére mászott fel

Áramütés ért egy 12 éves fiút Kiskőrösön

Súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak egy 12 éves fiút, akit áramütés ért vasárnap délelőtt Kiskőrösön a vasútállomáson.

2013.05.05 16:34MTI

A Mávinform sajtóügyeletese, Miklós Éva tájékoztatása szerint a fiú a vasútállomáson egy teherforgalmi vágányon álló tartálykocsi tetejére mászott fel, ahol áramütés érte, aminek következtében leesett a vonatról.
   
A baleset a vasúti közlekedésben fennakadást nem okozott - tette hozzá.
   
Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel az esettel kapcsolatban csak annyit közölhetett, hogy a közigazgatási eljárási törvény szabályai szerint folytat vizsgálatot a Kiskőrösi Rendőrkapitányság a vasárnap, a kiskőrösi vasútállomáson történt áramütéses baleset kapcsán.
   
Az MTI információi szerint a 12 éves fiú az áramütés következtében égési sérüléseket szenvedett, ezért mentőhelikopterrel Budapestre, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházába szállították, ahol az égéssérült gyerekeket gyógyító országos központ működik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.