Ki volt biztosítva

Pakolás közben elsült a fegyver - súlyosan megsérült egy vadász

A rendőrség a fegyvert elsütő férfi ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást.

2013.04.26 08:54Havariapress

Súlyosan megsérült az a mélykúti vadász, akit csütörtökön este, véletlenül meglőtt egy társa, mikor pakolás közben rosszul nyúlt a kibiztosított fegyverhez, és az elsült. Két hivatásos, két sportvadász és egy kísérő érkezett csütörtökön este a Bács-Kiskun megyei Mélykút határában lévő úgynevezett Tinójárásban lévő erdőterületre.

Autójukkal az erdőszélen megálltak, és miközben pakoltak ki, egyikük a járműnek támasztott, kibiztosított és megtöltött vadászfegyvert úgy fogta meg, hogy az elsült, és súlyosan megsebesítette az egyik hivatásos vadászt.

A rendőrség a fegyvert elsütő férfi ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.