Kapuváron meglopottak egy idős nőt

Álrendőröket fogtak el Győr megyében

Csornán fogtak el két, magát rendőrnek kiadó fővárosi férfit, aki Kapuváron meglopott egy idős nőt.

2013.03.05 13:51MTI

A Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság sajtóügyeletese, Kálmán Gabriella tájékoztatása szerint a két férfi először a Győrhöz közeli Abdán kísérelte meg a lopást: arra hivatkozva próbáltak bejutni egy idős nő otthonába hétfőn, hogy leltárt vegyenek fel az értékeiről, mivel a háza előtt az éjjel két külföldit fogtak el, aki be akart törni hozzá.
   
Amikor a nő a körzeti megbízotthoz irányította őket, a két férfi Kapuvárra ment, ott hasonló ürüggyel sikerült egy nyugdíjas asszony otthonába bejutniuk. A sértett csak a két férfi távozása után vette észre, hogy több százezer forintja és néhány ékszere tűnt el - közölte a sajtóügyeletes.
   
Hozzátette: a gyorsan riasztott rendőrök végül Csornán állították meg azt az autót, amelyben a két tolvaj ült; a kapuvári rendőrkapitányság - őrizetbe vételük mellett - lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást ellenük, és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.