Összesen hét embert állítottak elő

Ügyvédek is vannak az elfogott NAV-tiszt bűntársai között

Hat, feltételezett bűntársát - köztük két ügyvédet - állították elő az ügyészségi nyomozók a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) szerdán elfogott hivatásos állományú tisztjének. A NAV tisztjét - egyebek mellett - bűnszervezetben elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják.

2013.02.28 16:39MTI

A Budapesti Nyomozó Ügyészség nyomozóügyészei nyolc helyszínen - a fővárosban és vidéken - hajtottak végre akciót szerdán.

Elfogták a NAV egyik tisztjét, akit vesztegetéssel és más bűncselekményekkel gyanúsítanak.

Összesen hét embert állítottak elő: a NAV tiszt bűntársai közt két ügyvéd is van. A hétből hat gyanúsítottat őrizetbe vettek, valamennyiük esetében kezdeményezték az előzetes letartóztatást.

Az elfogási akció során több mint 10 millió forintot foglaltak le a nyomozóügyészek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.