A férfi súlyos sérüléseket szenvedett

A rendőrség elfogta az érpataki baltás támadót

Súlyos sérüléseket szenvedett az a férfi, akit ismerőse egy balta tompa végével ütött meg többször egy vita során, kedden reggel, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Érpatakon.

2013.02.13 10:24Havariapress

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi összeveszett kedden reggel ismerősével, aki érpataki lakásában vendégeskedett. A férfi a vita hevében felkapott egy baltát, aminek tompa végével többször megütötte ismerősét.

A támadás során a 44 éves nyíregyházi férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség a 45 éves érpataki baltást elfogta, őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Az ügyben súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.