Elfogták a szegedi házaspár támadóit

Kiraboltak, megvertek és késsel megszurkáltak egy férfit saját otthonában

24 órán belül elfogta a rendőrség azt a három rablót, akik szerdán hajnalban, saját otthonában támadtak rá egy szegedi házaspárra, majd a késsel megszurkálták a férfit, és értékeiket követelték.

2012.11.29 10:12HavariaPress

Szerdán hajnalban tört rá két ember egy szegedi házaspárra saját otthonában. A rablók késsel kezén és lábán megszúrták a férfit és megverték, majd a nőre támadtak, közben értékeiket követelték. A támadók végül némi készpénzzel, a nő arany nyakláncával és két mobiltelefonnal távoztak.

A házaspár könnyű sérüléseket szenvedett. A szegedi rendőrök még aznap, az esti órákban elfogták a két támadót, egy helyi kocsmában. A nyomozás során kiderült, hogy a 42 éves békéscsabai férfinek, és 16 éves szeghalmi lánynak volt egy harmadik társa is, aki a rablás alatt a ház előtt őrködött. A 41 éves szegedi férfit pár órával később szintén elfogták.

A rendőrség mindhárom embert őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Az ügyben felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.