Szerelemféltés miatt verekedtek

Durván nekiesett, aztán szót fogadott

Rárontott egy 20 évesre, majd miután az közölte, hogy polgárőr, és hagyja abba a bántalmazást, úgy is tett.

2012.11.04 10:44ma.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére 2012. november 3-án este kilenc órakor bántalmazásról tett bejelentést egy asszony. Mint kiderült, egy 38 éves dunaújvárosi férfi Dunaújváros, Dózsa György úton lévő Diák Tanya előtt szerelemféltés miatt szóváltásba keveredett egy 20 éves szintén helybéli férfival.

A veszekedés odáig fajult a két férfi között, hogy az idősebbik ököllel vállon ütötte a fiatalabbikat, majd mellkassal meg is lökte. A bántalmazott férfi erre viszonzásul a nyakánál megragadta támadóját, majd a földre rántotta, ahol tovább dulakodtak.

Közben a fiatalabb közölte az idősebbel, hogy ő polgárőr, és felszólította, hogy hagyja abba a bántalmazást. Ekkor az idősebb férfi befejezte a verekedést. A bántalmazás következtében mindkét férfi könnyen sérült.

A dunaújvárosi nyomozók mind a két személyt előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók mindkettőjüket garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Szabadlábon védekeznek - tájékoztatta a ma.hu-t a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.