Felfüggesztve két-két évet kaptak

Kisgyermekének bántalmazásával fenyegetve zsarolták meg a vállalkozót

Két év szabadságvesztésre ítélte a Kecskeméti Városi Bíróság azt a két fiatalt, akik augusztusban megzsaroltak egy tiszakécskei vállalkozót. A jogerős ítélet végrehajtását 4 évre felfüggesztették.

2012.10.17 17:17HavariaPress

Augusztus 30-án, telefonon hívtak föl egy tiszakécskei vállalkozót, hogy délelőtt fél 12-re vigyen 3 millió forintot egy piros szatyorban, a vasútállomás előtt lévő kukába, ellenkező esetben bántalmazni fogják 2 hónapos kislányát.

A férfi azonnal értesítette a rendőröket, akik gyorsan kiderítették ki volt a telefonáló, majd arra is fény derült, hogy volt egy társa is. A telefonálót rövid időn belül elfogták a rendőrök, majd előzetes letartóztatásba helyezték, míg társa néhány nappal később került kézre; őt őrizetbe vették, majd a bíróság házi őrizetbe helyezte.

A 21 és 23 éves tiszakécskei fiatalokat bíróság elé állították. A Kecskeméti Városi Bíróság szerdán mindkettejüket 2 év szabadságvesztésre ítélte, melynek végrehajtását 4 évre felfüggesztette. Az ítélet jogerős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.