Összesen egy kilogrammot

Harminc fesztiválozó fiatalnál találtak kábítószert a hétvégén

Harminc fiatalnál találtak kábítószert a rajkai techno zenei fesztivált ellenőrző rendőrök az elmúlt hétvégén.

2012.09.03 17:45HavariaPress

Összesen egy kilogramm kábítószert foglaltak le a fesztiválozóktól - értesült a HavariaPress. A háromnapos zenei eseményen mintegy ötszáz, főként külföldi fiatal vett részt. A Győr-Moson-Sopron megyei, a mosonmagyaróvári rendőrök a Készenléti Rendőrség egységével együtt tartottak ellenőrzést a technofesztivál helyszínén. A fesztiválozók ruházatát és csomagjait drogkereső kutyákkal vizsgálták át, így összesen harminc fiatalnál találtak kábítószert, jellemzően marihuánát.
 
Kábítószer birtoklása, fogyasztása miatt 30 fővel szemben indult büntetőeljárás. Nyolc esetben összesen kettőszázezer forint helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök, szabálysértés miatt négy főt feljelentettek, közigazgatási bírságot öt emberrel szemben alkalmaztak. Bódult állapotban történő vezetés gyanúja három fiatallal szemben merült fel a razzia során.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.