Jelenleg is ég

Kigyulladt egy benzinkút üzlete Dunakeszinél

Kigyulladt és jelenleg is ég egy benzinkút boltja Dunakeszi határában, az M2-es autóút Vác felé vezető szakaszán, személyi sérülés nem történt.

2012.08.12 12:33MTI

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a benzinkút üzletének teteje és oldalfala kapott lángra, de a berendezési tárgyak egy része is ég. A kiérkező 20 fővárosi tűzoltó azonnal lekapcsolta az elektromos rendszert, így a kútfejek nincsenek veszélyben, a lángok továbbterjedését sikerült megakadályozni. Az oltás jelenleg is nagy erőkkel folyik - tette hozzá a szóvivő.

FRISS: Eloltották a tüzet a benzinkúton

Eloltották azt a tüzet, amely az M2-es autóút dunakeszi szakaszán egy benzinkút üzleténél keletkezett vasárnap délelőtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.