Szakértő is vizsgál

Két kigyulladt ház - két holttest

Két családi házban is tűz ütött ki a hosszú hétvégén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A tűzoltók az oltás során mindkét helyszínen holtestet is találtak.

2012.05.01 13:30HavariaPress

Egyelőre tisztázatlan körülmények között gyulladt ki egy családi hétfőn, Miskolcon. A tűzoltók az oltás során egy holtestet találtak a házban. Kedden Vámosújfalura riasztották a tűzoltókat, ahol egy ház egyik helyiségében csaptak föl a lángok. Az oltás során egy felakasztott holtestet találtak a tűzoltók. Mindkét esetben szakértő vizsgálja a tűz keletkezésének és a haláleseteknek az okát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.