Lángolt a lányöltöző

Rendőrkézen a balatonboglári gyújtogató

2012. március 20-án ismeretlen elkövető felgyújtotta a Balatonboglári Általános Iskola lányöltözőjét.

2012.04.04 14:45ma.hu

A tüzet a Balatonboglári tűzoltóknak sikerült megfékezni, szerencsére személyi sérülés nem történt, de a kár jelentős, mivel nem csak az öltöző, hanem több tanuló ruhája is a lángok martalékává lett. A tűzoltóság szakemberei megállapították, hogy szándékos gyújtogatás történt.

A Fonyódi Rendőrkapitányság az ügyben nyomozást folytatott, melynek során több információ utalt arra, hogy az elkövető egy helybeli 22 éves fiatalember.  Rövid nyomozás után a Balatonlellei Rendőrőrs nyomozói 2012. március 29-én intézkedés alá vonták az illetőt, a fiatalember beismerő vallomást tett, melyet követően további terhelő körülmények miatt őrizetbe vették, majd megtörtént előzetes letartóztatása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.