Illegális savanyítóüzemet találtak

Valami bűzlött Győrben

Hercsel György, a Győr-Moson-Sopron megyei kormányhivatal élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi igazgatóságának vezetője közölte: illegális csalamádéüzemre bukkantak egy győri családi ház alagsorában.

2012.03.28 10:35MTI

A fogyasztóvédelmi felügyelőséghez érkezett lakossági bejelentés, hogy a környékbelieket zavarja az erjedő káposzta erős szaga. A helyszínen azt tapasztalták, hogy tizenhét, egyenként kétszáz literes hordóban erjesztenek savanyúságot. A helyiséget bérlő férfi pedig se kistermelő nem volt, se tevékenység-bejelentési kötelezettségének nem tett eleget - mondta Hercsel György.
   
A feltételezések szerint az első adagot savanyító férfinak nemcsak bírságra kell számítania, hanem arra is, hogy vele fizettetik meg az erjedő zöldség ártalmatlanításának költségeit - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.