Autójába dugta a félmilliót a pultos

Hazudott a nő: nem lepte meg őt az ismeretlen férfi

Egy 44 éves kecskeméti nő pultos nő kedden 23.00 órakor egy kecskeméti presszóban dolgozott, amikor - állítása szerint - a felmosó víz kivitele közben egy ismeretlen férfi jelent meg a presszó előtt.

2012.03.28 08:08ma.hu

Az elkövető egy sállal befogta a szemeit, valamint a száját és visszalökdöste a presszóba, a pultig. Ekkor az előzőleg már a pultra készített kb. 500.000 forint napi bevételt az elkövető magához vette, majd a helyszínről elmenekült.

Az adatgyűjtés és a végrehajtott helyszíni szemle során nem sikerült olyan adatokat beszerezni, melyek a pultos állítását alátámasztották volna, így gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a pultos nő bejelentése valótlan. Ezt követően a nő, presszó előtt parkoló gépkocsijából a bevétel hiánytalanul előkerült, ezért vele szemben a későbbiekben sikkasztás és hatóság félrevezetése miatt indul büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.