Tűzoltók bukkantak rá

Kutyájával együtt égett halálra a balatongyöröki férfi

Tűzoltók bukkantak oltás közben egy férfi holttestére, hétfő délután, Balatongyörökön, ahol kigyulladt egy nádfedeles ház, majd a tűz átterjedt egy szomszédos épületre is.

2012.03.27 12:59HavariaPress/fotó: MTI

Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók, hétfő délután Balatongyörökre, ahol kigyulladt egy nádtetős ház, majd a lángok átterjedtek egy szomszédos épületre is. A tűzoltók a lángok megfékezése után az egyik házban egy férfi holttestet, mellette egy elpusztult kutyát találtak.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. A tűz keletkezésének okát szakértő vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.