"Fegyverraktár" egy bajai tanyán

Robbanóanyag és fegyverek a kisautóban

A Bajai rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreinek bejelentése alapján eljárást indított robbantószerrel és lőfegyverrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

2012.02.25 11:13ma.hu

Egy bajai tanyán ellenőrzést hajtottak végre, amelynek során az udvaron található Polski Fiat személygépkocsiban és környezetében több lőfegyvert, lőszert, valamint robbanóanyagot, illetve gyutacsot találtak.

A nyomozás során beszerzett adatok, tanúkihallgatások alapján megállapítást nyert, hogy ezek a tárgyak egy 66 éves bajai férfi tulajdonát képezik. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a Bajai Rendőrkapitányság nyomozói, a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte. Őrizetbe vételére került sor.

A lőfegyverek lőszerek és robbanóanyag vizsgálata szakértők bevonásával történik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.