Társát még keresik

Elfogták az egyik Attila úti bolti rablót

Néhány órán belül elfogta a rendőrség azt a férfit, aki egy bolti rablásnál sofőrként segítette társát, a rablót még keresik. A körözés alatt álló férfi még kedden megpróbált kirabolni egy boltot a főváros I. kerületében, az Attila úton, és késsel megsebesítette az eladót.

2012.02.24 17:55MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a körözés alatt álló 33 éves Lakatos István kedden kora este rontott be az ABC-be, egy vásárlót leütött a nála lévő fegyverrel, majd megfenyegette az eladót, és készpénzt követelt.

Az eladó ellenállt, dulakodott a támadóval, a rabló ekkor a nála lévő késsel hasba szúrta, majd értékszerzés nélkül kiment a boltból, és közelben várakozó társával együtt gépkocsival elmenekült.

A BRFK közlése szerint a rendőrök néhány órán belül azonosították az autó vezetőjét, a 38 éves D. Sándort; még aznap éjjel elfogták és őrizetbe vették. A rabló személyazonosságát csak csütörtökön sikerült megállapítani, ezután elfogatóparancsot adtak ki ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.