Erős szag

Három ájult kutyát, gazdáikkal együtt hoztak ki a rendőrök

Az idős házaspárnak még sikerült az orvost riasztania, ám mire kiért hozzájuk, már nem tudott a házba bejutni. Két rendőr feszítette fel az ajtót, és mentette meg a bajbajutottakat.

2012.02.04 16:09ma.hu

2012. február 3-án, este 21.00 órakor a lajosmizsei orvosi ügyeletre érkezett egy segélyhívás egy Lajosmizse mizsei tanyából, hogy a telefonáló férfi és élettársa rosszul van. A kiérkező orvos a tanyát zárva találta, oda bemenni nem tudott, nem nyitott ajtót senki - tájékoztatta a ma.hu-t Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Mihályné Bornemisza Eleonóra.

A két kiérkező rendőr megállapította, hogy az ajtó zárva van, így azt befeszítették. Ekkor érezték, hogy a lakásban erős szag terjeng. A lakás szobájában a fotelból egy eszméletlen, életjelet nem adó 64 éves nőt vittek ki az orvoshoz, majd ismét a házba mentek, ahol a fürdőszobában a földön egy 69 éves eszméletlen férfit találtak. Őt is kihozták, és átadták az orvosnak és az addigra a helyszínre érő mentőszolgálatnak. A két személyt sikerült a gyors beavatkozásnak köszönhetően megmenteni, életben tartani.

A két rendőr ekkor visszament a házba, ahonnan 3 alélt kutyát is kimentettek. Ezek után kinyitották az ajtót és az ablakokat, hogy az erős szagot kivigye a huzat. Megállapították, hogy a házban egy Siesta gázkályha volt és egy nem működő aggregátor. A helyszínre kiérkező tűzoltóság is vizsgálja az eset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.