Kilenc pakisztáni és két afgán igyekezett befelé

Futballcsapatnyi határsértőt fogtak Ásotthalomnál

Tegnap a hajnali órákban 11 határsértőt vontak igazoltatás alá a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei Ásotthalom külterületén.

2011.12.08 10:47ma.hu

A 9 pakisztáni és 2 afgán állampolgár sem személyazonosságát, sem pedig az ország területén való jogszerű tartózkodását hitelt érdemlően igazolni nem tudta, így idegenrendészeti eljárás indult velük szemben. Az ellenőrzés során fény derült arra, hogy 3 pakisztánival szemben beutazási és tartózkodási tilalom is érvényben volt, így ennek megsértése miatt velük szemben büntetőeljárás indult. Közülük két férfit ezen kívül közokirat hamisítás megalapozott gyanúja miatt is eljárás alá vontak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.