A szemfüles szomszédok lefülelték a tolvajokat

Törpét rejtett a nagy barna táska

Egy veszprémi lakos bejelentése szerint az utca túloldalán lévő családi ház udvarán egy idegen személy tartózkodik, míg egy másik sietve, egy nagy, barna táskát cipelve éppen távozik onnan.

2011.10.24 15:47ma.hu

A bejelentést tévő férfi egy további szomszéddal együtt az elkövető üldözésére indult, akit rövid időn belül utol is értek, és a járőrök kiérkezéséig visszatartottak. A rendőri intézkedés során alkalmazott csomagátvizsgáláskor kiderült, egy kerti törpét rejt a nagy barna táska, melynek értéke megközelítőleg 10.000. Ft. A másik tolvajt személyleírás alapján már a rendőrök fogták el a közelben, majd mindkettőjüket előállították. Velük szemben dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.