Betörtek egy családi házba Nyíregyházán

Maszkos rablók bántalmaztak egy asszonyt

Maszkos rablók törtek be egy családi házba Nyíregyháza külterületén, s bántalmazták az ott lakó középkorú asszonyt, aki ennek következtében könnyebb sérülést szenvedett.

2011.08.30 12:22MTI

A két maszkos támadó hétfőn kora reggel tört be a lakásba, az ott lakó nőt ököllel megütötték és megpróbálták megkötözni - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.    

A százados tájékoztatása szerint az asszony ellenállt, segítségért kiáltott, mire a rablók elmenekültek.    
A nő telefonon értesítette a fiát, aki egy szomszéddal a támadók után indult, egyiküket utol is érték és visszatartották a riasztott rendőrség megérkezéséig.    

A rendőrség az elfogott 19 éves helyi fiatalembert rablás kísérletének megalapozott gyanújával őrizetbe vette, társa ellen pedig elfogatóparancsot adott ki.    

A szóvivő megemlítette: az ügyben őrizetbe vettek egy 22 éves férfit is, aki az eljárás adatai alapján a tippet adta a betöréshez az elkövetőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.