A személyautó felborult

Kamionba kóstolt egy részeg sofőr Algyő közelében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője közölte: egy személyautó és egy kamion ütközött a 47-es számú főúton az algyői körforgalom közelében kedden kora délután; a személyautó ittas sofőrje könnyebben megsérült.

2011.07.19 13:43MTI

Szenti Szabolcs elmondta: az elsődleges adatok szerint a személygépkocsi Szeged felől haladt, amikor a sofőr eddig tisztázatlan okok miatt áttért a szemközti sávba, ahol egy kamionnal ütközött.

Utóbbi sofőrje megpróbálta elkerülni az ütközést, de nem járt sikerrel.

A személygépkocsi a baleset következtében felborult. Vezetőjét, egy nőt,  a mentők könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

A személygépkocsi sofőrje ittas volt. Jelenleg a Szeged felé tartó két sávot a rendőrség lezárta, a forgalom azonban a másik két sávon zavartalanul halad - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.