Öten megsérültek

Szalagkorlátnak csapódott egy autó az M7-esen

Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: öten megsérültek, amikor egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött az M7-es autópályán Székesfehérvár határában csütörtökön.

2011.06.30 11:16MTI

Ismertetése szerint az agárdi lehajtó előtt három kilométerrel történt balesetben a gépkocsi a szalagkorlátok közé zuhant.

A gépjárműben öten utaztak, két felnőtt férfi, két felnőtt nő és egy gyermek. Az elsődleges információk szerint ketten súlyosan megsérültek, őket a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították.
   
A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés miatt mindkét oldalon egy-egy sávot lezártak, így Budapest felé két sáv, a Balaton irányába pedig egy sáv járható jelenleg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.