Facebook mobilra ingyen!

Ingyen Facebook 30-asoknak, de csak óvatosan!

A T-Mobile-osok számára Magyarországon mobilkészülékről a 0.facebook.com oldalon keresztül díjmentesen hozzáférhető a Facebook.

2010.05.20 13:59ma.hu

A T-Mobile magyarországi hálózatán bevezeti a 0.facebook.com mobiltelefonról történő díjmentes elérését, azaz a T-Mobile-osok mától díjmentesen érhetik el mobiltelefonjukról a Facebookot a 0.facebook.com címen.

A 0.facebook.com támogatásával a T-Mobile lehetővé teszi előfizetőinek, hogy a Facebook segítségével kapcsolatot tarthassanak barátaikkal és családtagjaikkal, az Opera mini böngésző kivételével mobilwebes böngészőn keresztül, és az oldal megtekintéséhez kapcsolódó adatforgalmi díjat a T-Mobile elengedi.

A Facebook 0.facebook.com oldalát a mobiltelefonos letöltési sebességre optimalizálták – az oldal az m.facebook.com egy újabb, és gyorsabb változata, amit a Facebook mobilfelhasználására fejlesztettek ki. Az oldalon nincsenek grafikák vagy fotók, a 0.facebook.com oldalaival elérhető legjobb teljesítmény érdekében.

Így pl. a Facebookra feltöltött fotókat egyetlen kattintással lehet elérni a 0.facebook.com-ról. A fotó megtekintéséhez pusztán csak a fotóra utaló linkre kell kattintani, ilyenkor azonban a felhasználó elhagyja a 0.facebook.com oldalt, ebben az esetben az ügyfél díjcsomagja szerinti adatforgalmi díjak lépnek életbe.

A 0.facebook.com oldal eléréshez aktív adat-díjcsomagra van szükség. “Mindig nagy örömmel működünk együtt innovatív vállalatokkal, hogy egyszerű és gyors hozzáférést biztosíthassunk a Facebookhoz a világ minden táján” - mondta Henri Moissinac, a Facebook Mobil Ágazatának vezetője.

“A T-Mobile-lal együttműködve az emberek immár Magyarországon is díjmentesen használhatják a Facebookot a 0.facebook.com oldalon keresztül”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.