Éljenek az iHackerek!

Az Apple örül az iPhone-töréseknek

Akármilyen hihetetlen (a veszteségeket ismerve nagyon is az), hivatalos állásfoglalása szerint az Apple örül annak, hogy ennyi lelkes felhasználó töri fel az iPhone-t. Mert ez a nagy érdeklődés jele - indokolják a meghökkentő kijelentést.

2008.02.29 13:00ma.hu

Úgy hírlik, az Apple-t nem is zavarja annyira a tény, hogy eddig eladott iPhone-jai negyedét már feltörték, hogy ne csak az AT&T hálózatában lehessen a készülékeket használni. Nem bánják, sőt. Kifejezetten örülnek a hírnek, mert ez is csak a nagy érdeklődés jele - ami örömmel tölti el Steve Jobsék kebelét. Pláne, mert főként Amerikán kívüli polgárok folyamodnak a trükkös megoldáshoz - azaz új piacokon is sikerre számít a cég.

Olyannyira, hogy az évre változatlanul tízmilliós eladással számolnak. Függetlenül attól, hogy a gazdasági recesszió őket sem kíméli majd - vélik a gazdasági szakemberek, akiket igazol a tőzsde is: öröm ide, optimizmus oda, az Apple részvényei 38 százalékot veszítettek értékükből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.