Nejének akart kedveskedni

88 éves "filmkalózt" fogtak az ausztrál hatóságok

Szépkorú kalózt fogtak a napokban az ausztrál hatóságok egy helyi moziban. A 88 éves férfi az Avatar című filmet akarta felvenni, hogy otthon a feleségének is megmutathassa az alkotást.

2010.02.23 13:08HENT

A The Herald beszámolója szerint egy 88 éves férfival szemben kellett az ausztrál rendőröknek intézkedniük a napokban egy új-dél-wales-i moziban. A szépkorú "kalóz" az Avatar című filmre váltott jegyet, amelyet az előadás alatt megpróbált kamerával rögzíteni.

A mozi személyzete azonban észrevette tevékenységét, és kihívta a rendőrséget. A kiérkező hatóságoknak a férfi azt mondta, a feleségének akarta megmutatni a filmet, aki nem tudta aznap elkísérni a vetítésre. A rendőrök a helyszínen letörölték a filmet a kameráról, de nem indítanak eljárást az idős férfi ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.