Remek grafika

Ingyenes 3D játékok a Microsofttól

A Microsoft bejelentette, hogy mostantól már 3D játékprogramok is elérhetők a Zune HD készüléken, és ami a legjobb az egészben, hogy ezek a szoftverek teljesen ingyenesek.

2009.11.16 14:02ictpress

Első körben hat program tölthető le a kis gépre, melyek egész pontosan a következők: PGR: Ferrari Edition, Audiosurf: Tilt, Vans Sk8: Pool Service, Checkers, Lucky Lane Bowling, Piano. A játékok begyűjtéséhez először is a számítógépre kell csatlakoztatni a Zune HD-t, majd pedig annak szoftverében a Marketplace, Apps menüben kell a megfelelő helyre kattintani, végül pedig a letöltött alkalmazásokat szinkronizálni kell a készülékkel.

A remek 3D vizuális élményt biztosító játékok futtatását a készülék 4.3-as firmware szoftvere, illetve az Nvidia által szállított Tegra mikroprocesszor teszi lehetővé. A 3,3 colos OLED kijelzővel és Wi-Fi kontrollerrel szerelt Zune HD 16 GB-os és 32 GB-os változatban kapható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.