A Windows 7 a hunyó?

Szinkronizálási gond az iPhone-nal

Számos felhasználó, aki a Windows 7-es új operációs rendszerre váltott nem tudja szinkronizálni iPhone telefonját a számítógépével - derül ki az Apple internetes fórumából.

2009.11.03 15:34MTI

A technikai probléma kárvallotjai hamar kiderítették, hogy mindannyiuk alaplapján az Intel P55 Express lapkakészlete található - számol be a Yahoo (news.yahoo.com). Az Intel eddigi eredményei alapján az alaplap BIOS-ához (a számítógép és a hardverei és a szoftverek közötti alapvető szinkronizációs eszköz) vagy rossz rendszerkonfigurációs beállításhoz is kapcsolható a probléma.

Az Intel szóvivője szerint tovább vizsgálják az ügyet. Múlt vasárnap az Apple egy munkatársa arra kérte a fórumon problémájukkal hozzászólókat, hogy küldjék el emailben rendszerkonfigurációjuk leírását, továbbá azt is, milyen iPhone modellt használnak, illetve a konkrét jelenséget is írják le. A fórumon egyesek azt írták, hogy visszatértek az iTunes régebbi verziójához, mások a Windows XP-hez, és ezekkel a félmegoldásokkal sikerült megoldani a problémát.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.