Jól fest

Profi rajzoló alkalmazás az iPhone-hoz és iPod touch-hoz

Az Autodesk bejelentette, hogy az Autodesk SketchBook Mobile alkalmazás már elérhető az App Store webhelyén. Az új, professzionális festő- és rajzolóalkalmazás vázlatkészítő eszközök egész sorát kínálja egy korszerű és intuitív felhasználói felületen, amelyet kimondottan az iPhone és az iPod touch készülékekhez terveztek.

2009.10.04 09:39ictpress

A SketchBook Mobile alkalmazás hasonló felépítésű, mint az Autodesk SketchBook Pro festő- és rajzolószoftver, így az asztali alkalmazással megegyező funkcióválasztékot biztosít. A csúcsminőségű digitális ceruzák, tollak, jelölőtollak és festékszóró pisztolyok kombinációjával, valamint a művészbarát, mozdulatokon alapuló kezelőfelület segítségével a felhasználók bármit létrehozhatnak a gyors vázlatoktól egészen a nyomtatásra kész műalkotásokig.

"Az új alkalmazás rendkívül kifinomult módon képes szimulálni a nyomásérzékenységet, így a változó vastagság és átlátszóság segítségével új szintre emeli a mobil rajzolást. Ráadásul az illusztrátorok és művészek számára szükséges összes eszköz (a fejlett fóliakezelés, a fényképek importálása vagy a testre szabható ecsetek egész sora) verhetetlen áron érhető el" - tette hozzá Susan Murtaugh, grafikusművész.

"A mobil alkalmazások egyre gyorsabban fejlődnek, és kezdenek túlmutatni az egyszerű szórakoztatás és a haszonelvűség határain, ezáltal megoldást nyújtanak az ipariforma-tervezők és a kreatív közösségek számára is"
- mondta Robert "Buzz" Kross, az Autodesk gépipari részlegének alelnöke.

"A SketchBook Mobile alkalmazás tökéletesen illeszkedik az Autodesk költséghatékony és professzionális tervezési technológiáinak sorába
" - tette hozzá Robert "Buzz" Kross.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.