Hordozható kompakt hangrendszer

iPhone dokkoló érkezett a Sharptól

A Sharp bemutatja érintőpaneles kezelőfelülettel rendelkező fekete iPod-dokkolóját, a DK-AP8-t.

2009.09.15 13:00ictpress

A hangrendszer telefon-kihangosítóként is használható, de egy modern LCD televízióhoz csatlakoztatva video- és képnézegetőként is alkalmazható. A kompakt hangrendszer hordozható, telefon-kihangosítóként is használható. Ilyenkor a zenelejátszás megáll, amikor hívást fogad iPhone-ján, és újraindul, miután a beszélgetés véget ér. A dokkolóállomás két részből áll, egy központi hangrendszerből és a levehető kezelőpanelből. A két rész együtt egy csillogó fekete kockát alkot.

A rendszer az infravörös csatlakozáson keresztül kommunikáló kezelőpanelről irányítható, amely nem tartalmaz gombokat. A kezelőpanel megjelenése és irányítása az iPhone és az iPod Touch felületén alapul. A hangot egy külön subwooferből, digitális erősítőből és Neodym hangszóróházból álló 2.1 hangszóró rendszer szolgáltatja. A DK-AP8 hangzásának megfelelő dinamikájáról és egyedi hangjáról az e-sound rendszer és a HDSS gondoskodik.

A dokkoló számos különböző csatlakozóval rendelkezik, többek között AUX bemenettel és videó (FPAS) kimenettel a készülék hátulján. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy az iPhone-t vagy iPod Touch-ot egy lapos televízióhoz csatlakoztassa, így a telefonon tárolt képek és videók közvetlenül a nagy képernyőn élvezhetők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.