Az internet fontos, tudja ezt az okos politikus

Carla Bruni honlapja összeomlott a látogatói számtól

A hatalmas érdeklődés miatt már az első napon összeomlott Carla Bruni, Nicolas Sarkozy francia miniszterelnök feleségének holnapja.

2009.10.06 07:57MTI

Az oldal a www.carlabrunisarkozy.org név alatt fut, utalva Carla művésznevére, amellyel korábban énekesnőként is fellépett. Ez a honlap főként a francia first lady tevékenységeiről és alapítványáról tartalmaz információkat, az egykori manöken művészi életéhez kötődő internetes oldal pedig a www.carlabruni.com címen található.

A francia elnöki pár tagjai egyre aktívabban próbálják kihasználni az internet adta lehetőségeket, hogy üzenetüket eljuttassák a választókhoz. A Le Journal du Dimanche francia vasárnapi lap szerint Nicolas Sarkozy a koppenhágai klímacsúcsról is rendszeresen twitterezni fog, vagyis folyamatosan rövid híreket, üzeneteket közöl majd az interneten. Sarkozy ezen kívül kommunikációs szakértője segítségével Facebook-profilját is megújíttatta.

A jövőben a miniszterelnök újévi beszédét interaktív weboldalakon is láthatják-hallhatják majd az érdeklődők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.