Cuki, cuki vagyok...

iPod nano már rózsaszínben is

Az Apple bejelentette, hogy az iPod nano, a világ legnépszerűbb digitális lejátszója már rózsaszín változatban is rendelhető, 8 GB tárkapacitással. Az iPod nano 2"-es átlós méretű képernyővel rendelkezik, melyen nem csak a látványos menürendszer, de fényképek, klipek, vagy akár teljes filmek is megtekinthetők.

2008.01.23 08:55ma.hu

Egyetlen akkumulátor-feltöltéssel akár 24 órányi zene- vagy 5 órányi filmlejátszásra is képes az új iPod nano, mely gyönyörű galvanizált alumínium és rozsdamentes acél házba építve rendelhető még ezüst, fekete, kék és zöld színben is.

"Az új rózsaszín iPod nano tökéletes Valentin-napi ajándék lehet, kellemes tavaszi színével a hétköznapokat is vidámabbá teszi," mondta Greg Joswiak, az Apple iPod termékek nemzetközi marketingjéért felelős alelnöke. "Vásárlóink minden bizonnyal örömmel fogadják majd az új színváltozatot is."

Az iPod nano új grafikus felhasználói felülete a Cower Flow technikával képes bemutatni a zeneszámokhoz tartozó albumok borítóit is, így a pörgetőkerékkel úgy lehet böngészni a dalok között, mintha valódi lemezek közül lehetne kiválasztani a pillanathoz illőt. Az iTunes segítségével fényképeket, klipeket vagy akár teljes filmeket is az iPod nano tárába lehet másolni, melyek így bárhol, bármikor élvezhetők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.