Kellett ez?

Gondokat hoz az iPhone-frissítés

Egy gond, amit egyelőre megúsztunk: örüljünk neki csendesen egy sort. Az iPhone új szoftverfrissítése finoman szólva nem kellőképp bugmentes: a felhasználói visszajelzések szerint alaposan összekutyulja az SMS-küldést.

2008.01.19 08:20ma.hu

Több iPhone-felhasználó is arra panaszkodott (ahol erre lehet, mi ennyire még nem vagyunk érdekes ország), hogy az 1.1.3-as iPhone-frissítés nem használ eleget a dizájnos okostelefonnak. Visszajelzések szerint ugyanis az installáció után az SMS-küldés messze nem úgy működik, ahogy az elvárható lenne.

Alapesetben ugyanis egyfajta párbeszédként prezentálja a telefon az SMS-eket, egy ablakban - most viszont a funkció gyakorlatilag kihasználhatatlanná vélik, mert az üzenetek összekeverednek. Nem dadaista felhasználókat valószínűleg nem tölt el örömmel.

Tegyük hozzá: nem minden esetben jelentkezik a probléma, bár azt a userek még nem tudták kideríteni, milyen körülmények közt jön elő a jelenség. Az Apple pedig még nem nyilatkozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.