Lepje meg kedvesét egy romantikus laptoppal

Egy szexi netbook lehet a megfelelő választás Valentin napra

Nem akar idén is csokoládét meg virágot meg hasonló badarságokat ajándékozni kedvesének Valentin napra? Inkább valami hasznosat, ám mégis nőieset kellene vásárolnia szíve választotjának? Ne keressen tovább: itt az optimális megoldás.

2009.01.21 19:57Gábor

Egy igazi geek már biztosan unja az évek óta visszatérő Valentin napi kliséket: csoki, parfüm, virág, ilyenek. Egy igazi geek a kütyük világában él, és ebbe kedvesét is be akarja vonni (saját tapasztalat).

Mi lenne tehát, ha valami könnyű kis női netbookot adnánk szerelmünknek? Itt jön be az MSI készüléke a képbe. A gyártó most dobta piacra a Wind U100 Valentine Editiont, és az időzítés tökéletes. Emlékeink szerint nem ez az első alkalom, hogy az MSI ilyen "romantikus" minigépet akar ránksózni, de a cég állítása szerint ez most mindenképpen különleges alkalom (ezt hirdeti a limited edition felirat is).

És hogy mivan a rózsaszín Windben?Egy hatcellás akksi, 160 gigabájtnyi vincseszter, amin lehet helókittis és plüssmacis képeket tárolni. A processzor a már unásig ismert 1,6 GHz-es Atom N270 - ez sem okoz megleptést. Az alig egykilós tündérmasina ára 430 dollár, reméljük hozzánk is ideér még február közepe előtt.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.