Aspire

Az Acer Aspire One 3G a T-Mobile-nál!

Végre megérkezett az Aspire One 3G rendkívül kedvező csomagban a T-mobile-nál.

2008.11.25 12:57Z., ma.hu

Ebben az évben a hazai mobilszolgáltatók közül kizárólag a T-Mobile-nál lesz kapható az új, beépített HSDPA-modemes Acer Aspire One netbook, amely kis méretének és 1,1 kilogrammos súlyának köszönhetően egy kisebb táskában is elfér.

Ráadásul a beépített modemmel a bekapcsolás után akár azonnal elérhető a világháló, így az Acer Aspire One segítségével valóban szabad a kommunikáció. Emellett a beépített kamera és mikrofon, valamint a szélessávú internetelérés segítségével külső eszközök csatlakoztatása nélkül a videochat is egyszerűen használható. A 8,9”-os, 1024x600-as felbontású kijelzőn a weboldalak kényelmesen megtekinthetők, és az Intel Atom 1,6 GHz-es processzorral a netbook akkumulátorról több órán át használható. További előny, hogy a 160 GB-os merevlemezen bőségesen tárolhatók dokumentumok, videók.

Az Acer Aspire One magyar nyelvű Microsoft Windows XP Home operációs rendszerrel új előfizetés és a 8 GB-os Mobilinternet csomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozat esetén 49980 forintért november 19-étől kapható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.