Mert dokkolni jó

iPod-iPhone dokkoló a Maxelltől

Bár különféle iPod és iPhone dokkolókkal lassan Dunát lehetne rekeszteni, a Maxell nem átallott kijönni egy újabb ilyen jellegű kütyüvel.

2008.11.06 12:07koac, ma.hu

A Maxell a már régóta piacon lévő MXSP-1000-es készülékét pótlandó, megújítandó jelenteti meg legújabb zenelejátszóját, mely az iPhone-ok mellett a legújabb iPodokkal is kompatibilis. A hengerformájú készülék két darab 1.8 hüvelykes 4.2 Wattos hangszóróval rendelkezik.

A csatolt Apple készülékeket magáról a lejátszóról is vezérelhetjük, igaz összesen három gombbal kell beérnünk e téren: play, pause valamint egy hangerőszabályzó áll a felhasználók rendelkezésére. Az MXSP-hez több más típusú lejátszó is csatlakoztatható, ehhez csak egy normál jackre lesz szükségünk.

A 100 dollárért november 25-én piacra kerülő dokkoló feketevas és mahagónibarna színekben lesz kapható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.